Stutteri Laser startede som professionelt stutteri i Rødding i 2000
I marts 2007 flyttede stutteriet til Frydenlund i Nr. Lyndelse tæt på Odense, hvor det i dag danner rammer om et professionelt stutteri med optimale faciliteter med et formål som er;

  • Hingstestation
  • Opdræt af velafstammede kvalitets ungheste
  • Professionelt træningscenter

Stutteri Laser drives i dag af Bo Seisbøll og hans kæreste Kathrine, som begge har været aktive i væddeløbssporten i mange år.

Bo har været aktiv opdrætter af travheste siden start 80’erne. Til dagligt er Bo ligeledes foderkonsulet hos Equsana, hvor han vejleder hesteejere omkring den optimale fodring af deres heste. Kathrine ligger sin viden til heste efter mange år i dressurverdenen og i dag er aktiv monterytter og amatørkusk.

Stutteri Laser har i tiden avlet mange gode travheste som bla. Keep On Flying, Keelan, Laser Prelude, Remember Laser, Wilma Laser, Winston Laser og Brandy Laser, som alle hører til toppen af deres årgang. I 2012 havde vi den store glæde at være opdrættere af årets galopderbyvinder – DARCY – men ligeledes Victoria Gwen skal nævnes.
Det er vores klare mål fortsat at udvikle stutteriet, så vi hele tiden er med på stregen når det gælder valg af hingst, såvel indkøb som årgangshest.

Stutteri Laser – for kvalitet og fremtiden …

Mvh.
Kathrine Havmand & Bo Seisbøll